Reparaties

Reparaties

Onderhoud

Volker B.V. Loon- en grondverzetbedrijf verzorgt naast het onderhoud van ons eigen materieel ook onderhoud aan uw machines en materieel. Standaard onderhoudswerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren zoals het verversen van olie en filters. Bij standaard onderhoud wordt de kans op storingen verlaagt. Het geeft u een stuk bedrijfszekerheid waar u uw voordeel uithaalt midden in het seizoen. Door onze ervaring biedt Volker B.V. u vakmanschap en kwaliteit zodat u kunt profiteren van een doelgerichte uitvoering van technische onderhoudswerkzaamheden.

Reparatie

In onze werkplaats kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van uw tractoren en landbouwmachines.

Airco onderhoud en reparatie

Een airco zal altijd onderhouden moeten worden, zo blijft uw airco altijd productief en worden de mankementen op tijd verholpen. Ook het bijvullen van een airconditioning systeem kan door ons worden uitgevoerd.

Ook kunnen wij airco slangen en koppelingen persen als u een slang lek heeft.

Hydrauliekslangen reparatie

Staat een machine of tractor onverhoopt stil door bijvoorbeeld een kapotte hydrauliek slang, koppeling of door olielekkage? Bij Volker B.V. kunt u de defecte slang laten assembleren.

Volker B.V. heeft zo goed als alle soorten koppelingen en slangen op voorraad.
Ook kunt u met uw machine of tractor naar ons komen. In de meeste gevallen kunt u in overleg met de medewerker op een reparatie wachten.

Volker B.V. is een gemechaniseerd loon- en grondverzetbedrijf en we zijn actief in de agrarische sector, groenvoorziening, grondverzet en infra.

We kunnen u van dienst zijn voor onderhoud, reparatiewerk aan tractoren en landbouwmachines,
persen van hydraulische slangen, we beschikken over een ruime werkplaats en moderne apparatuur.

Wilt u meer weten?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op