Verzorging onderhoud

Verzorging en onderhoud

Verzorging en onderhoud

Gewasbescherming als onderdeel van de gewasverzorging vormt ook een belangrijk aspect van de bedrijfsvoering.

Volker B.V. is in het bezit van een Bewijs van vakbekwaamheid gewasbescherming (voorheen spuitlicentie 1, 2 en 3). Om dit geldig te houden gaan we de kennis en de aangeleerde vaardigheden regelmatig herhalen d.m.v. erkende bijeenkomsten. Aantoonbaar bijblijven qua actuele kennis over gewasbescherming in het algemeen is een wettelijke verplichting.

Volker B.V. kan u optimaal bedienen met de zelfrijdende- en getrokken veldspuit, om uw gewas vrij te houden van ziekten, plagen en onkruiden. Beide machines zijn voorzien van driftarme doppen en indien nodig met GPS en automatische sectieafsluiting.

Wiedeggen is een vorm van mechanische onkruidbestrijding die wij toepassen op maïspercelen.

Wij kunnen uw maïs ook schoffelen.

De gewassen kunnen zich ook optimaal ontwikkelen door vloeibare meststof NTS toe te dienen. NTS 27+3 is een vloeibare kunstmest met een combinatie van stikstof en zwavel. Deze combinatie richt zich op vegetatieve groeiprocessen van de plant. Voor het verspuiten van deze vloeibare meststof NTS beschikt Volker B.V. over een goed uitgeruste veldspuit, met straaldoppen, GPS, automatische afsluiting spuitsecties, lage druk banden en een spuitcomputer met een exacte doseringsbepaling.

Hierna ziet u een impressie van onze diensten voor verzorging/onderhoud.

Gewasbescherming in gras, in maïs, in graan, onkruidbestrijding op erf en terrein, levering van gewasbeschermingsmiddelen, gediplomeerde medewerkers, deskundig advies. Wiedeggen, schoffelen, sloten maaien, bomen snoeien.

Ga terug naar Agrarische dienstverlening

Wilt u meer weten?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op