Werken bij volker

Werken bij Volker

Werken bij volker
Het werken bij een loon- en grondverzetbedrijf, dat ‘zit in je bloed’. De krachtige machines, het buiten-zijn, telkens andere opdrachtgevers, een andere werkomgeving en andere mensen waarmee je te maken krijgt, het ‘meegaan’ met het werk van de wisselende seizoenen – dat is jouw passie! Dán voel jij je thuis bij Volker B.V. Loon- en grondverzetbedrijf.

Natuurlijk kun je te allen tijde een open sollicitatie zenden. Richt je brief aan:

Volker B.V. Loon- en grondverzetbedrijf
T.a.v. de heer P. Volker
Lossersestraat 75
7587 PW DE LUTTE

Mailen mag natuurlijk ook naar info@volkerbv.nl

Gecertificeerd en erkend opleidingsbedrijf
In het loonwerk en grondverzet zijn goede vakmensen onmisbaar. Scholing is daarom erg belangrijk. Volker B.V. Loon- en grondverzetbedrijf hecht er waarde aan daaraan haar steentje bij te dragen. Daarom is Volker B.V. Loon- en grondverzetbedrijf een gecertificeerd en erkend opleidingsbedrijf, voor de opleidingen in de sector grond-, water- en wegenbouw en in de sector loonwerk. Ben jij op zoek naar een stageplaats bij Volker B.V. Loon- en grondverzetbedrijf, laat het ons dan weten.

Stageplaatsen
Momenteel zijn er een aantal stageplaatsen bij Volker B.V. Loon- en grondverzetbedrijf beschikbaar zoals monteur of kraanmachinist. Kijk ook eens op STAGEMarkt.nl waar wij bij zijn aangesloten. Natuurlijk kun je te allen tijde een verzoek om een stageplaats bij ons indienen. Stuur in dat geval je brief, met daarin duidelijk vermeld om welke periode het gaat, aan:

Volker B.V. Loon- en grondverzetbedrijf
T.a.v. de heer P. Volker
Lossersestraat 75
7587 PW DE LUTTE

Mailen mag natuurlijk ook naar info@volkerbv.nl.

Wilt u meer weten?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op