Historie

Historie

Historie

Het ontstaan van Volker B.V. Loon- en grondverzetbedrijf vond plaats in 1948 met behulp van het Marshall-hulp. Na aankoop van de eerste trekker door de heer Jan Volker werd deze veelvuldig ingezet bij collega-boeren. In de jaren ’50 maakte de landbouw een enorme groei door zo ook het loonwerk. In deze periode van circa 30 jaar groeide het bedrijf van die ene trekker uit tot een volwaardig loon- en grondverzetbedrijf.

In 1980 trad zoon Paul Volker bij zijn vader in loondienst. Gaandeweg nam hij steeds meer taken van zijn vader over. In de jaren ‘90 werden er steeds meer eisen gesteld aan het bedrijf en de locatie. Dit samen met de gestage groei van het bedrijf, waren redenen voor de heer Paul Volker en zijn vrouw, Marlien Volker-Reinink op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden voor het bedrijf. In 1996 verhuisde het gehele bedrijf dan ook naar de huidige locatie.

Volker B.V. zoals het nu is, is ondermeer te danken aan de jarenlange ervaring, in samenhang met een goed beleid en management. Natuurlijk heeft de inzet van onze medewerkers een belangrijke bijdrage geleverd en niet te vergeten het vertrouwen dat onze klanten al die jaren in ons bedrijf hebben gesteld.